Artikkelimme Kieliverkoston verkkolehdessä

Oman äidinkielen opettajat ry:n puheenjohtaja Larissa Aksinovits, toiminnanjohtaja Riitta Salin ja projektikoordinaattori Tuulia Hautakoski kirjoittivat yhdessä Tampereen yliopiston väitöskirjatutkija ja yliopisto-opettaja Maija Yli-Jokipiin kanssa artikkelin, joka julkaistiin tänään Kieliverkoston verkkolehdessä. Kieli, koulutus ja yhteiskunta -verkkolehden maaliskuun numeron teema on Suomen kielivaranto.

Artikkelissamme, jonka otsikko on ”Oman äidinkielen osaaminen – hyödyntämätön resurssi”, otetaan kantaa oman äidinkielen opetuksen merkitykseen ja sen käytännön järjestelyihin. Artikkelissa pohditaan myös oman äidinkielen opettajien kelpoistumiskoulutuksen mahdollisuuksia.

Pääset artikkeliin tästä linkistä: https://www.kieliverkosto.fi/fi/journals/kieli-koulutus-ja-yhteiskunta-maaliskuu-2020/oman-aidinkielen-osaaminen-hyodyntamaton-resurssi?fbclid=IwAR2UlL0naDdsFwbFR8bQeLJjIaONQQOoHps5hwelWuZ5ye3HgR0LYlnpEs4

Related Posts

Ei tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.

Valikko