Mukana opetussuunnitelmatyössä

Opetushallitus käynnisti viime vuoden lopulla työn 6. luokan päätteeksi annettavan arvioinnin kriteerien luomiseksi. Arviointikriteerien tarkoitus on mm. lisätä arvioinnin yhdenmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä sekä auttaa opettajia arvioinnissa. Arviointikriteerejä valmistellaan tämän kevään ajan oppiainetyöryhmissä, minkä jälkeen ne tulevat kaikille avoimeen verkkokommentointiin alkusyksystä 2022.

Pääsimme pitkän tauon jälkeen tapaamaan kasvokkain työryhmien kokoontumisessa Helsingissä 23.3.2022. Yllä olevassa kuvassa ovat Larissa Aksinovits, Tuulia Hautakoski, Susanna Rajala (OPH), Katri Kuukka (OPH) ja Johanna Raimi.

Oman äidinkielen opettajat ry:ltä on mukana tässä työssä hyvä edustus. Mukana ovat kuvassa näkyvät kolme hallituslaista sekä kolme asiasta kiinnostunutta yhdistyksen jäsentä. Edustamme monia eri kieliä ja oman äidinkielen opettajia ympäri Suomen.

Related Posts

Ei tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.

Valikko