Helsingin ok-opet koolla

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar kutsui 28.2.2023 oman äidinkielen opettajia aamukahville. Yhdistystämme edusti Küllike Adamson, joka puhui oman äidinkielen opettajan työn huolenaiheista, kehittämistarpeista ja iloista sekä esitteli yhdistystämme läsnäolijoille. Paikalla oli puhujana myös tutkija ja opettaja Jarna Piippo.

Opettajien mukaan suurimpia huolenaiheita pääkaupunkiseudulla ovat opetusmateriaalin puute sekä heterogeeniset ja liian suuret opetusryhmät.

Küllike on kirjoittanut tapaamisesta viroksi blogiinsa, johon pääset tästä linkistä: https://kutsepedagoog.blogspot.com/2023/02/kaisin-helsingi-abilinnapea-juures.html

Nasima Razmyar kirjoitti Facebookissa tapaamisesta näin:
”Oman äidinkielen oppiminen on avain kaiken muun oppimiselle. Muistan, miten ylpeä lapsena olin, kun osasin lukea ja kirjoittaa myös dariksi. Kaupungintalolla kävi kunniavieraita, kun eri äidinkielten opettajat saapuivat kertomaan työstään. Haasteita riittää, mutta ne ratkotaan.”
Pääset lukemaan postauksen ja kommentit tästä linkistä: https://www.facebook.com/photo?fbid=726868492149324&set=a.412619353574241

,

Related Posts

Ei tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.

Valikko