Toiminta

Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on oman äidinkielen opettajien ja opetuksen aseman parantaminen. Toiminnan alkuvaiheessa yhdistys kerää tietoa oman äidinkielen opettajien tilanteesta ympäri Suomea ja saatujen tietojen perusteella suuntaa toimintaansa tarvittaviin kohteisiin.

Tavoitteen toteuttamiseksi yhdistys pitää yhteyttä viranomaisiin (Opetusministeriöön, Opetushallitukseen, kuntiin) ja muihin yhteistyökumppaneihin (esim. ammattiliittoihin).

Yhdistys tarjoaa koulutusta ja infotilaisuuksia opettajille ja järjestää tilaisuuksia huoltajille ja kaikille oman äidinkielen opetuksesta kiinnostuneille.

Yhdistys myös tuottaa materiaalia ja tarjoaa tietoa saatavilla olevista opetusmateriaaleista.

Valikko